Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روز‌های باقی مانده تا کنکور سراسری خیلی‌ها در تب و تاب مطالعه امتحانات نهایی هستند.

کمتر از دو ماه دیگر تا کنکور سراسری ۱۴۰۱ فرصتی باقی مانده است. در این میان برخی از داوطلبان کنکور تجربی که رویای قبولی پزشکی در سر دارند، شاید هنوز برای آزمون آمادگی لازم را نداشته باشند و ندانند که چگونه باید نحوه مطالعه خود را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از روش‌ها و تکنیک‌ها وجود دارند که به شما در آغاز مطالعه صحیح و کاربردی کمک می‌کنند و با استفاده از آن‌ها می‌توانید رتبه دلخواهی از کنکور خود کسب کنید.

شروین مسیح، مشاور تخصصی کنکور گفت: مدت زمان کوتاهی تا کنکور سراسری باقی مانده است و باید دید که آیا دانش آموزان رشته تجربی و متقاضیان پزشکی توانسته اند برنامه طولانی مدت خود را اجرا کنند یا خیر؟

به تازگی دیده شده است که برخی از مشاوران و برنامه ریزان با برخی وعده‌ها به داوطلبان کنکور قول قبولی در رشته‌ها و دانشگاه‌های معتبر را می‌دهند که این موضوع تنها برای افرادی صحت دارد که برنامه ریزی خود را به درستی پیش برده اند و هم اکنون به فکر جمع بندی مطالب کتاب هستند.

این مشاور تخصصی کنکور گفت: اگر متقاضیان کنکور به درستی درس نخوانده اند، زمان باقی مانده بهترین فرصت برای این است که آن‌ها تلاش خود را بکنند؛ اما نمی‌توان قول صد در صدی برای قبولی آن‌ها در دانشگاه‌های سطح یک داد.

برخی از دانش آموزان می‌گویند که خودشان باید کارهایشان را انجام دهند، اما گاهی اوقات هزینه کردن، کمک گرفتن و راهنمایی از مشاوران موضوع بدی نیست.

سعی و تلاش زیاد به جای بیشتر هزینه کردن برای کنکور 

مسیح افزود: دانش آموزی که سعی و تلاش زیادی می‌کند، می‌تواند با هزینه کم نتیجه مناسبی به دست آورد؛ بنابراین تنها صرف هزینه کردن نتیجه نخواهد داد و نباید این باور وجود داشته باشد که به اندازه کافی برای قبولی در دانشگاه‌ها هزینه نکرده ایم.

با تغییر نظام و سیستم کنکور سعی بر این شده است  تا راه‌هایی که قبلا برای نتیجه گرفتن دانش آموزان وجود داشت، کوتاه شوند. کنکور به مقدار زیادی  به سمت و سوی هوش و توان داوطلب می‌رود.

این مشاور تخصصی کنکور اضافه کرد: سوالات کنکور ترکیبی شده اند؛ بنابراین داوطلب باید هوش و دقت لازم را داشته باشد. فقط نمی‌توان با حفظ چند فرمول به نتیجه دلخواه رسید. پس باید تمرکز و اشراف به تمام دروس در اولویت باشد.

دانش آموزان کنکوری باید تمام تلاش خود را در جهت برنامه ریزی طولانی، مداوم و مستمر به کار بگیرند تا رتبه قبولی بالایی کسب کنند.

مسیح گفت: در نهایت توصیه‌های خیلی صریح برای فرصت باقی مانده تا کنکور این است که دانش آموزان رشته تجربی به علت تغییر در کنکور و جدا شدن دفترچه‌های سوالات از هم اکنون ریاضی و زیست را در یک روز و نوبت با هم مطالعه کنند.

داوطلبان رشته تجربی دروس شیمی و فیزیک را باید در کنار هم بخوانند و تست‌های آن را با هم بزنند و از آن جایی که پاسخ برگ‌های سوالات از یکدیگر جدا هستند، پس باید تست‌ها را به صورت مجزا تمرین کنند.

این مشاور تخصصی کنکور اضافه کرد: دانش آموزان رشته تجربی باید دقت کنند که دروس عمومی بسیار واجب هستند و دروس ادبیات فارسی، عربی، زبان و معارف اسلامی را باید بسیار مطالعه کرد تا اطلاعات لازم آن را کسب کنند.

اگر تست‌های دروس عمومی در جلسه کنکور به درستی پاسخ داده نشوند، داوطلبان در ادامه جلسه با ترس و دلهره سوالات را جواب خواهند داد و شاید نتیجه دلخواه را کسب نکنند؛ بنابراین بهتر است که این دروس جزء برنامه‌های آن‌ها قرار بگیرند و مطالعه آن ها فراموش نشود.

مسیح افزود: دروس عمومی در کنکور جایگاه خود را دارند و به رتبه داوطلب کمک زیادی خواهند کرد؛ بنابراین باید در برنامه ریزی داوطلبان قرار بگیرند، اما در نهایت چند روز قبل از خرداد یعنی شروع امتحانات باید دروس را به صورت تشریحی مطالعه و خود را برای امتحان آماده کنند.

فارغ التحصیلانی که امتحان نهایی ندارند، بهتر است که با برنامه ریزی‌های لازم سوالات نهایی دانش آموزان دیگر را پاسخ دهند تا خود را ارزیابی کنند؛ چرا که سطح سواد عامل اصلی برای نتیجه گیری در کنکور است.

گزارش از نادیا عابد 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنکور سراسری داوطلبان تجربی کنکور تجربی کنکور 1401 دانش آموزان برنامه ریزی رشته تجربی باقی مانده تا کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علو و فناوری آنا، رضا نقی‌زاده در نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های دانشگاه اصفهان، سه موضوع کلیدی؛ دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم در این نشست تصریح کرد: دانشگاه اصفهان الحمدالله بسیار منظم این سه مسیر را پیش برده و به نتایج خیلی خوبی رسیده است.

نقی‌زاده افزود: برای دروس مهارتی و اشتغال پذیری برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است که از شروع مهر ۱۴۰۳ به صورت گسترده برای تمام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه اصفهان این برنامه اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با توجه به بافت اقتصادی، صنعتی و اجتماعی شهر اصفهان این طرح به خوبی اجرا شود و نتایج خیلی خوبی در سطح استان و شهرستان داشته باشد.

نقی‌زاده با بیان این که در حوزه پذیرش بدون آزمون و استادمحور دانشجویان، کار‌های خوبی انجام شده است، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان در سال گذشته جزء دانشگاه‌های بسیار خوب ما در اجرای این طرح بوده است که امسال نیز به صورت گسترده‌تری اساتید به پذیرش استادمحور استعداد‌های درخشان ورود کرده‌اند.

این مقام مسئول افزود: فکر می‌کنیم انشاالله آمار دو یا سه برابری را نسبت به سال گذشته در دانشگاه اصفهان در پذیرش استعداد‌های درخشان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از کار‌های مهم دیگری که در دانشگاه اصفهان انجام شده، بحث استاد مشاور آموزشی است که در واقع یکی از رویکرد‌های وزارت علوم بحث شاگرد پروری و ارتباط عمیق‌تر استاد و دانشجو است که بر این اساس و مقررات یکپارجه آموزشی، بحث استاد مشاور آموزشی پیش‌بینی و شیوه‌نامه آن ابلاغ شد.

نقی زاده ادامه داد: دانشگاه اصفهان شیوه‌نامه‌ای را برای این موضوع تهیه کرده و روی آئین‌نامه وزارت علوم به جزئیات مسئله پرداخته و به نظر می‌رسد اجرای خوب این طرح می‌تواند ذیل تربیت رابطه استاد و دانشجو منجر به افزایش کیفیت آموزشی و کاهش سنوات آموزشی دانشجویان و ارتقای کیفیت و مهارت دانشجویان در حوزه‌های مختلف آموزشی پژوهشی و فناوری شود.

گفتنی است، نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور نقی‌زاده مدیر کل آموزشی وزارت علوم در جمع رئیس دانشگاه اصفهان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های این دانشگاه در تالار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار و در خصوص سه مسیر دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان، بحث و تبادل و نظر شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور