Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،آیناز مارالی رتبه‌ی چهارم کنکور تجربی گفت: خانواده در موفقیت من بسیار تأثیرگذار بود و من کل موفقیت خود را مدیون همکاری آن‌ها هستم چرا که تمام برنامه‌های زندگی خود را با مطالعه‌ی من تنظیم کرده بودند.

اوافزود: پدر من مهندس و مادرم خانه‌دار بوده و من در مدرسه‌ی نمونه دولتی تحصیل کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص درصد‌های کنکوری خود اظهار کرد: ادبیات را ۷۶، عربی ۹۴، دینی و زبان انگلیسی ۸۹، ریاضی ۶۰، زیست ۹۰، فیزیک ۸۳ و شیمی را ۸۸ درصد زده بودم.

رتبه‌ی چهارم کنکور تجربی در رابطه با نحوه‌ی مطالعه خود افزود: من از تمام وقت خود استفاده کرده و روزانه ۱۰ الی ۱۲ ساعت را به مطالعه اختصاص می‌دادم.

مارالی تاکید کرد: از منابع و کلاس‌های درسی خارج از مدرسه استفاده کرده و در آزمون‌ها شرکت می‌کردم که بسیار در موفقیت من تأثیرگذار بود و همچنین با مطالعه‌ی یک کتاب آن را کنار گذاشته و به سراغ منابع دیگر می‌رفتم.

او با اشاره به مشکلات درس خواندن در دوران شیوع ویروس کرونا متذکر شد: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس مشکلات چندانی را ایجاد نکرد بلکه زمان مطالعه‌ی من را افزایش داد و تنها مورد نبود تفریح و سرگرمی بود.

او یادآور شد: قبل از آزمون، سوالات کنکور را بررسی کرده و با مشاوران خود گفتگو کردم و با توکل بر خدا و آرامش خاطر به سراغ آزمون رفتم.

رتبه‌ی چهارم کنکور تجربی در رابطه با سختی سوالات آزمون کنکور بیان کرد: من نظام جدید هستم، اما سوالات آزمون کنکور و بویژه سوالات درس ریاضی دشوار و خارج از کتاب درسی مطرح شده بودند.

مارالی در پایان به کنکوری‌های ۱۴۰۱ توصیه کرد: کنکوری‌ها تمام وقت خود را برای مطالعه گذاشته و به حاشیه‌ها توجه نکنند که در این صورت قطعاً به هدف خود خواهند رسید.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنکور ۱۴۰۰ رتبه چهارم رتبه ی چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۳۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، عبدالله حبیبی با اشاره به آغاز امتحانات نهایی از اواخر اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: در استان خوزستان امسال ۱۴۰ هزار دانش‌آموز در سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند. از این تعداد، حدود ۴۰ هزار دانش‌آموز پایه دوازدهم داریم که کنکوری هستند.

وی افزود: امسال برای اولین بار امتحانات نهایی در پایه دهم و یازدهم برگزار می‌شوند. امتحانات نهایی پایه‌های دهم و یازدهم همراه با یکدیگر و امتحانات پایه دوازدهم نیز جداگانه برگزار خواهند شد.

حبیبی با اشاره به آماده‌سازی حوزه‌های امتحانی، افزود: با توجه به شرایط خاص خوزستان، حوزه‌های امتحانی نباید زیر ۱۰۰ شرکت‌کننده باشند، اما در برخی قسمت‌های استان به دلیل مشکلاتی که وجود دارد و برای رفاه دانش‌آموزان، این حوزه‌ها تشکیل می‌شوند با این حال، نیازمند تصویب آن در شورای تامین هستیم.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد قبولی در کنکور مربوط به امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی دانش‌آموزان است، در واقع در هر روز از امتحانات نهایی، کنکور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تغییر مداوم نظام آموزشی بیان کرد: با تاثیر بیشتر سوابق تحصیلی در قبولی کنکور، دانش‌آموز متوجه می‌شود باید کتاب‌های آموزشی مدرسه را بخواند. پیش از این در برخی موارد دانش‌آموزان کتاب‌ها را کنار می‌گذاشتند و همه انرژی خود را صرف کلاس‌های کنکور و جزوه‌ها می‌کردند و کتاب‌ها مورد بی‌مهری واقع شده بودند، اما اکنون این تغییر، موجب می‌شود دانش‌آموز همه هم و غم خود را روی کتاب بگذارد و نقش موسسات کنکور کمرنگ می‌شود هر چند آنها هم راه و روش‌های جدید پیدا کرده‌اند.

حبیبی گفت: نیازی نیست خانواده‌ها بابت امتحانات نهایی استرس داشته باشند، زیرا همه برگه‌های امتحانی به صورت یکسان تصحیح می‌شوند و با واگذاری تصحیح برگه‌ها به دیگر نقاط، مشخص نیست هر برگه توسط کدام استان تصحیح می‌شود، بنابراین نگاه از روی رحمت یا سختگیری در کار نیست و همه در تصحیح برگه‌ها نگاه یکسانی دارند، هر چند باز هم دبیر برگه را تصحیح می‌کند، اما به آن نگاه کشوری دارد.

وی با اشاره به تصحیح الکترونیکی برگه‌های امتحانات عنوان کرد: این روش تصحیح برگه‌های امتحانات آسیبی به رتبه علمی خوزستان نمی‌زند و اگر رتبه را پایین بیاورد در کل کشور این اتفاق رخ می‌دهد. پارسال نیز در کل کشور میانگین نمره امتحانات دو نمره کاهش یافت، اما این رقم در خوزستان یک و نیم نمره بود.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص رتبه علمی خوزستان گفت: پیش‌بینی می‌شود با اقدامات انجام‌شده، امسال رتبه علمی خوزستان ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • آیلتس چیست؟
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی